WIE ZIJN WIJ?

Cloud Imperium is een jong bedrijf dat zich richt op outsourcing richting Cloud Computing.

Het Cloud Imperium format bestaat inmiddels meer dan 6 jaar. De medewerkers achter Cloud Imperium hebben veel ervaring in het managen van complexe IT projecten en het totaal outsourcen en het technisch onderhouden van ‘Cloud’ netwerken in bijvoorbeeld de (geestelijke) gezondheidszorg en jeugdzorg.

Cloud Imperium plaatst je omgeving veilig in de cloud en houdt rekening met alle belangrijke aspecten zoals gebruikersgemakstabiliteit, veiligheidintegratie, beschikbaarheid & wetgeving.

Wij leveren een uitstekend concurrerend alternatief voor de grotere private / hybride cloud spelers waarbij wij ons met name richten op de MKB tot 100 werkplekken. Deze doelgroep is door de sterke groei van de gevestigde orde van cloud leveranciers niet meer interessant waardoor er onvoldoende aansluiting is tussen jou en de leverancier.

Wij maken het verschil! Wij zorgen voor de persoonlijke benadering en staan voor je klaar in de snelle wereld van Cloud Computing!

Cloud computing is het via een netwerk – vaak het internet – op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica, waar een groot, decentraal netwerk met behulp van een wolk wordt aangeduid.

Je data staat veilig in een 100% Nederlands datacenter met uitstekende referenties en certificeringen. Technisch: Een Tier-3 datacenter, een 10 gigabit backbone met Glasvezel van alle operators. Redundant aangesloten op Eurofiber en KPN en een Power Usage Effectiveness (PUE) waarde lager dan 1,3.

Vergeet die dure offerte voor nieuwe servers en nieuwe werkplekken. Je gebruikt gewoon iedere apparatuur die je wenst om verbinding te maken met de cloud omgeving.

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

START NU