HYBRIDE CLOUD DESKTOP.

Wil je naar de public cloud maar wordt je tegengehouden door software die hier nog niet klaar voor is?

Je oude administratie, maatwerk software of andere Windows applicaties zijn (nog) niet cloud geschikt? Cloud Imperium heeft een unieke oplossing.
Combineer Office 365, Google G-Suite, Workplace by Facebook of vrijwel alle  andere public cloud oplossingen met een private cloud oplossing van Cloud Imperium.

  • Optimale integratie, je inloggegevens worden volledig beheerd door de public cloud leverancier en volledige binnen je internet browser
  • Volledig hardware en besturingssysteem onafhankelijk, werkt op alle apparatuur (oa Apple, Microsoft, Linux en Chromebook)
MEER INFO OVER HYBRIDE CLOUD DESKTOP

DESKTOP IN
THE CLOUD.

Je veilige werkplek, plaats-, tijd- en hardware-onafhankelijn

Werken wanneer je wilt, waar je wilt en waarmee je wilt?! Het kan met de “Desktop In The Cloud” van Cloud Imperium. De hardware op je “werkplek” wordt slechts het middel dat zich in verbinding stelt met je centrale werkomgeving in de cloud, eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Doordat je software en bestanden veilig in een centraal datacenter werken en voor u bereikbaar zijn kunt u altijd en overal met een gerust hart uw werk doen! Nieuwsgierig?! Neem contact met ons op.

MEER INFO OVER DESKTOP IN THE CLOUD

SYNC EN SHARE.

Eenvoudig, zeer veilig synchroniseren en delen van bestanden vanaf elk device

Sync en Share zorgt voor eenvoudige en veilige toegang tot synchronisatie en het delen van bedrijfsbestanden vanaf welk device dan ook. Een simpele internetverbinding volstaat.

Nieuwsgierig?! Neem contact met ons op.

MEER INFO OVER SYNC EN SHARE

OP MAAT GEMAAKTE SUPPORT.

Niet alleen stabiliteit, veiligheid, beschikbaarheid en wetgevingkennis maar ook een op maat en persoonlijke support is wat je mag verwachten van Cloud Imperium. Ontzorgen dus!

MEER INFO OVER SUPPORT

CONSULTANCY.

Wanneer u niet kiest voor de Cloud oplossingen van Cloud Imperium zijn we in staat om u uitstekend te ondersteunen in de keuze voor een andere leverancier. Cloud Imperium kent de ‘Cloud’ markt als geen ander en is in staat om de juiste Cloud leverancier aan u te koppelen en de transitie vakkundig te ondersteunen en te begeleiden.

Onze medewerkers werken regelmatig mee aan IT projecten bij klanten zonder inzet van onze ‘Cloud’ middelen. Dit vinden wij belangrijk. Hierdoor blijft onze kennis breed en weten we wat er in de markt speelt.

We komen door deze opdrachten in aanraking met producten die wij zelf niet hanteren. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de verschillende producten in de markt.
Het is vanwege deze beweegredenen mogelijk om tegen een gunstig tarief medewerkers in te huren voor projecten zoals ICT migraties en implementaties.
Wij beschikken over projectmanagers en project ondersteund personeel met een zeer uitgebreide kennis van IT migraties, op technisch en organisatorisch niveau.

MEER INFO OVER CONSULTANCY

MANAGED SERVICES.

Tussen outsourcing richting de ‘Cloud’ en traditionele ICT is nog een vorm namelijk de Managed Services. Bij Managed Services blijven uw systemen op uw eigen locatie maar worden vakkundig op afstand beheerd door Cloud Imperium. Het is een prima alternatief voor een interne ICT dienst.

Het meest essentiële onderscheid ten opzichte van traditioneel systeem- of applicatiebeheer is de vaste prijs. Cloud Imperium spreekt met u af welke eisen gesteld worden aan de beveiliging, beschikbaarheid en prestaties van de IT en welk bedrag betaald wordt om aan deze eisen te voldoen.

Cloud Imperium levert hiermee in feite ongelimiteerde diensten en neemt daarmee tevens het kosten risico op zich. Door dit vaste kostenpatroon kan er veel beter dan voorheen worden gebudgetteerd en kunnen er kosten worden bespaard.

Door toepassing van intelligente tools voor remote monitoring en management wordt het mogelijk om de toezicht op – en beheer van – uw volledig automatisering te intensiveren. Op deze manier kan beter voldaan worden aan de eisen van u als klant.

Zoals het hoort bij een goed business model heeft het Managed Services concept belangrijke voordelen voor zowel u als Cloud Imperium. Het gezamenlijke belang van een goed beveiligde, beschikbare en naar wens presterende omgeving staat hierbij voorop.

De voordelen van Cloud Imperium Managed Services zijn: prijs zeker, budgetteerbare kosten,
eenvoudige administratie, verbeterde IT criteria en lagere eigen personeelskosten.

MEER INFO OVER MANAGED SERVICES

QUICK SCAN.

Worden al mijn kostbare databestanden goed gebackupt?

Hebben mijn servers nog garantie van de leverancier?

Is mijn netwerk voorzien van alle benodigde licenties?

Wat gebeurt er als een harde schijf in de server crasht?

Wat gebeurt er met mijn netwerk als de stroom uitvalt?

Is mijn netwerk en zijn mijn data wel écht goed beveiligd?

Wat moet er gebeuren om veilig thuis te kunnen werken?

Kan ik mijn netwerk vereenvoudigen en dus geld besparen?

Kan ik een andere vestiging aan mijn netwerk koppelen?

Is mijn internetlijn wel van deze tijd?

Kan ik gemakkelijk overstappen naar VOIP telefonie?

Kan ik mijn e-mail ook op mijn smartphone of pda ontvangen?

Hoe kan het dat mijn netwerk programma’s traag reageren?

Word je ook ’s nachts wakker van deze vragen?
Ga dan voor een Quickscan en wij inventariseren kostenloos uw IT omgeving.

MEER INFO OVER QUICK SCAN

VEILIG

CLOUD GROEI

OP MAAT GEMAAKT

DE CLOUD
ZIT IN ONS DNA.

START NU